Istaknite svoj brand na eventima

U potrazi ste za inovativnim načinima kako bi istaknuli svoj brand na eventima i ostavili snažan dojam na publiku?

Nudimo vam brand aktivacije koje podižu event na višu razinu i stvaraju nezaboravno iskustvo za sve goste!

Uz PhotoBox aktivacije istaknite svoj brend na eventu i omogućite gostima zabavu za pamćenje!

MOSAIC WALL

Neka fotografije sa vašeg eventa budu dio cjelokupne slike! Mosaic wall privući će zaposlenike ili goste s jedinstvenom prilikom za stvaranje interaktivnog umjetničkog djela.

Uz pomoć najnaprednijeg softvera za mosaic wall u industriji, mosaic wall se postupno puni fotkama tijekom vašeg događaja, potičući goste i promatrače da sudjeluju u procesu stvaranja.

POŠALJI UPIT
Photo Mosaic Bmw
photo by fun flips entertainment
Green Screen

Green Screen

Zamišljate se na plaži, u planinama ili New Yorku? Okinite fotografiju na egzotičnim i uzbudljivim lokacijama s green screen tehnologijom koja vam omogućuje da zamijenite pozadinu fotografije s bilo kojom scenom koju zamislite.
POŠALJI UPIT

SLOW MOTION TREADMILL

Osjećajte se kao da hodate po modnoj pisti uz slow motion aktivaciju s mini runwayom. Slow motion tehnologija ističe eleganciju i pokret, te je idealan alat za promociju zbog svoje jedinstvene estetike.
POŠALJI UPIT
Zaba 360 CornerPhotobooth3

Kreiranje photo i 360° video cornera

(photo wall, photo booth, crveni tepih i sl.)
Podignite vizualni dojam eventa brendiranim photo wall-om i kreiranjem photo cornera, prilagođenim vizualima vaše tvrtke i brenda.
POŠALJI UPIT

AI BOOTH

Uskočite na val trendova u Photo Booth industriji - AI Photo Booth! Zamišljate se kao pirat, superheroj, princeza ili sportska zvijezda? Sada to možete postati uz primjenu AI efekata na fotografijama!
POŠALJI UPIT
Ai1Ai2

GIF i slow motion efekti

Oživite zabavne trenutke na eventu s našim GIF booth-om - spoj fotografije i videa u jednom! S GIF-om stvorite dinamične priče i podijelite ih na društvenim mrežama!
POŠALJI UPIT

Brendiranje photo booth uređaja

Dodajte dozu zabave i originalnosti na vašem eventu s brendiranim photo boothom! Istaknite svoj brend i stvarajte nezaboravne uspomene sa svojim gostima.
POŠALJI UPIT
Ina BgBranding Photo Booth
Personalizirani Rekviziti

Personalizirani rekviziti

Stvorite jedinstvene fotke s personaliziranim rekvizitima za slikanje! Od zabavnih natpisa do onih izrađenih po vašoj narudžbi, svaka slika će biti priča za sebe.
POŠALJI UPIT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram