Boutique photo booth je jednostavan i zabavan način za stvaranje uspomena na proslavama poput rođendana ili drugih događaja. Ovaj uređaj uključuje ring light koji pomaže u osvjetljavanju subjekata, što rezultira visokokvalitetnim fotografijama. Nakon što se slika snimi putem iPada, gosti mogu jednostavno isprintati svoje fotografije i zadržati ih kao trajni podsjetnik na zabavu ili si ih poslati e-mailom. S ovim uređajem, svatko može postati foto majstor bez obzira na prethodno iskustvo s fotografijom.

PhotoBox 360° sljedeća je generacija photo bootha . To je kamera koja snima sadržaj u 360 stupnjeva u slow motionu, te nudi gostima potpuno novi način doživljaja događaja, što je čini odličnim izborom za bilo koju vrstu okupljanja.

Ovaj nevjerojatni uređaj dizajniran je kako bi sponzorima i organizatorima događaja pružio jedinstveni sadržaj koji mogu koristiti tijekom i nakon događaja. Uz PhotoBox 360° možete snimiti  i videozapise iz različitih kutova, što vam omogućuje stvaranje zanimljivog materijala za vaše goste i pratitelje. 

Zahvaljujući svom bezvremenskom i predivnom retro izgledu, ovaj photo booth je idealan za vjenčanja i evente u rustikalnom stilu. Iako je vintage izgleda, ovaj photo booth je opremljen profesionalnom i modernom opremom kako bi vaše fotke izgledale savršeno.

Vjenčanja i događaji u rustikalnom stilu uvijek su posebni, a savršena foto kabina za bilježenje uspomena čini ih još posebnijima. Ako tražite nešto bezvremenskog, klasičnog stila, nemojte tražiti dalje od ove retro kabine za fotografije.

Tražite li način za snimanje uspomena i njihovo brzo dijeljenje s prijateljima i obitelji? Ne tražite dalje od nevjerojatnog photo booth-a. Sa svojim brzim ispisom fotografija u samo 10 sekundi, photo booth je odličan za rođendanske zabave, posebne prigode i još mnogo toga. I ne samo da svoje fotografije možete ispisati u roku od nekoliko minuta, već ih možete i poslati izravno na e-poštu ili društvene mreže.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram