Rezerviraj odmah!

5 dobrih razloga zašto unajmiti photo booth

5 dobrih razloga zašto unajmiti photo booth

Razmišljate o najmu photo bootha? Dobra ideja!

Photo booth uređaji prešli su od kolodvorskih hala u prostore za proslave i postali su poželjni na gotovo svakom događanju, neovisno radi li se o vjenčanjima, predstavljanju nekog proizvoda ili pak konferenciji.

Zašto je tomu tako?

PhotoBox photo booth na Adventiranju u Osijeku 2021.

Postoji najmanje pet dobrih razloga za najam photo bootha:

1. Instant zadovoljstvo

Volimo se fotografirati. Volimo i gledati fotografije. Podsjećaju nas na neka događanja koja želimo pamtiti. 

Otkad smo počeli koristiti telefone za snimanje fotografija, shvatili smo koliko nam instant trenutaka zadovoljstva pruža okidanje fotografija, a od digitalnih fotografija više volimo držati fotografiju u ruci. Zato su ponovo postali popularni i polaroidi! 

Photo booth uređaji omogućuju Vam da imate niz fotografija u ruci u trenutku, zato su još bolji!

2. Opuštaju goste i sudionike

Kada negdje dođete, na početku nerijetko postoji ta usiljena atmosfera koju jedva čekamo opustiti. 

PhotoBox photo booth može biti taj tzv. ice-breaker, uređaj ispred kojeg dolazite ozbiljni, a odlazite nasmijani.

3. Mogu se brzo podijeliti na društvenim mrežama

Fotografije nastale u photo boothu možete objaviti digitalnim putem i postaviti na svoj društveni profil, ali isto tako i podijeliti ih fizički sa sudionicima. 

Zašto ne bi svatko kući ponio jednu sličicu?

Shareanje fotki uz PhotoBox photo booth nikad nije bilo brže i jednostavnije

4. Lijepi su suveniri i uspomene

Umjesto da date gostima keksiće ili bombone za ponijeti kući kao sjećanje na neki događaj, dobra ideja je dati im fotografije koje sami kontroliraju. 

Ne moraju se namještati za službenog fotografa, već jednostavno dođu ispred PhotoBox photo bootha sami ili s nekim s kime se žele fotografirati, odaberu rekvizite, nabace osmijeh i naprave pozu za fotkanje bez da ih itko nagovara ili ispravlja!

5. Izvrsni su za marketing

Organizirate li neki event, bez obzira radi li se o predstavljanju novog proizvoda ili korporativnom događanju, photo booth uređaji mogu vam poslužiti da dodatno pozicionirate svoje brend. 

Tim dizajnera će za Vas kreirati branding i dizajn fotografija sa logom i/ili sloganom tvrtke, na kojima će se gosti i sudionici snimati vlastite fotografije

Iznenadite svoje goste najmom photo bootha i stvorite zajedno puno dobrih fotografija te vesele trenutke pretvorite u nezaboravne uspomene!

Photo booth uređaji prešli su od kolodvorskih hala u prostore za proslave i postali su poželjni na gotovo svakom događanju, neovisno radi li se o vjenčanjima, predstavljanju nekog proizvoda ili pak konferenciji.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram