Rezerviraj odmah!

Kako hoteli i restorani mogu profitirati od photo bootha

Kako hoteli i restorani mogu profitirati od photo bootha

Iznajmljivanje photo bootha može vam pomoći u privlačenju gostiju i marketingu putem društvenih kanala.

Kako?

Istraživanja su pokazala da 40% milenijalaca bira gdje će odsjesti i kamo će na večeru na osnovu fotografija koje vide na Instagramu. Izgradnja vidljivosti danas je sve više u rukama gostiju, a date li im sredstvo i način da vas samostalno promoviraju, povećavate šanse da se o Vama proširi glas- i to na najbolji način, kroz druge ljude, ne vas samih.

Evo kako hoteli i restorani mogu profitirati od iznajmljivanja photo bootha ili foto kabine:

1. Gosti obožavaju fotkanje sa photo boothom

Bilo gdje da se pojave, photo booth uređaji privlače ljude kao košnica pčele. To je postao trend. Jednostavno ima nešto u tome da stanete pred kameru i pohvalite se da se jako dobro zabavljate.

Imate li u restoranu ili hotelu poseban photo booth kutak, imate i tzv. social media alat kojim će se glas o Vama proširiti puno brže nego da samostalno pokušavate zabaviti ljude na društvenim kanalima.

2. Gosti su sretniji  

Možda je u Vašem restoranu uvijek gužva za ulazak, možda je Vaš hotelski lobby dosadna zona gdje se čeka na red za prijavu i odjavu ili pak taksi koji mora doći…. bez obzira na to kakav je Vaš restoran ili hotel, dio gostiju će se dosađivati.

Ne znate kako ih animirati?

Možda je upravo rješenje da postavite photo booth na mjesto koje ste detektirali kao potencijalno problematično i tako zabavite goste. Ako im vrijeme brže prolazi uz photo booth uređaj, bit će sretniji i zadovoljniji s vašom uslugom!

3. Vidljivost brenda bez truda

Fotografije gostiju mogu sadržavati ime Vašeg brenda, hashtag ili nešto treće što će automatski povećati vidljivost Vašeg brenda prema onima koji budu gledali te fotografije. Osim toga, fotografije rijetko bacamo pa će se gosti moći prisjetiti boravka u vašem objektu.

4. Informacije o gostima

Možete od gostiju koji stanu pred kameru i žele dobiti snimak zatražiti njihov email, naravno uz pristanak. Te mailove kasnije možete iskoristiti u promotivne svrhe. Rješili ste 2 problema jednim rješenjem.

Bez obzira na to što želite postići najmom photo bootha, dobit ćete nešto zauzvrat od svojih gostiju, a gosti će dobiti lijep suvenir.

Iznajmite photo bootha na dan-dva i isprobajte kako funkcionira. PhotoBox tim može za Vas prilagoditi niz elemenata te Vam, ovisno o paketu, isporučiti čak i crveni tepih i VIP stupiće. Javite nam se i istražite mogućnosti!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram