Rezerviraj odmah!

Photo booth na vjenčanjima?- Veliko DA!

Photo booth na vjenčanjima?- Veliko DA!

U današnje vrijeme teško je zamisliti vjenčanja bez custom made pozivnica, ukrasa za stolove i cvjetnih aranžmana koji prate najnovije trendove, benda koji svira glazbu baš onakvu kakvu vi želite ili raznih kutaka za finger food koji na svakom vjenčanju nastoje biti sve boljeg okusa i što bolje ukomponirani u tematiku vjenčanja i ostalih raznih detalja koje će vjenčanje učiniti posebnim.

Jedan od tih detalja je i photo booth– moderan uređaj opremljen softverom i opremom najnovije generacije kako bi Vaše fotografije –  bile one vesele ili ozbiljne, ispale savršeno.

Sve je to super, ali kako funkcionira photo booth?

Photo booth je uređaj koji u sebi sadrži profesionalni fotoaparat, veliki ekran osjetljiv na dodir na kojem se gosti i uzvanici mogu vidjeti za vrijeme fotografiranja te pripremiti pozu i printer najnovije generacije zahvaljujući kojem Vaše fotografije budu isprintane odmah. Nakon fotografiranja, imate priliku pregledati svoje fotografije na velikom ekranu i ukoliko ste zadovoljni njima- printate ih, ili ako niste- ponovite. https://photoboxhr.com/vjencanja/

Nakon fotografiranja imate priliku zalijepiti isprintane fotografije u guestbook– perosonaliziranu knjigu utisaka namijenjenu mladencima koja je uključena u cijenu svakog paketa za vjenčanja i koja služi kao uspomena sa vjenčanja ali i kao uspomena na dobru zabavu.

Odaberite svoj rekvizit za fotkanje, nabacite smješak i to je to!

Što je toliko posebno kod photo bootha?

Zahvaljujući photo booth-u imate osiguran odličan animacijski alat za sve uzvanike koji će zabavljati goste. Znate li koliko je dosad bilo ozbiljnih i namrgođenih faca uslikanih PhotoBox photo boothom?-0.

Zbog toga je photo booth definitivno odlična animacija na vjenčanjima, ali i odlična uspomena, jer slova pišu priču, a svaka fotografija vrijedi tisući riječi. Dok izrada fotografija i videa kod službenog fotografa na vjenčanju zna potrajati tjednima, pa čak i mjesecima, kod PhotoBox photo bootha fotografije budu gotove – odmah. Svaki paket ima neograničeno fotografiranje, a uređaj je zabavan svima- od baki i djedova pa sve do najmlađih generacija.

PhotoBox photo booth je zagarantirana zabava za sve generacije.

Na svakom vjenčanju ćete imati i party rekvizite poput ”Just married”, ”Mr. & Mrs.”, ”Best day ever”, ”Our wedding”, ali i poput. Također, tu su i razni filteri za fotografije i posebna pozadina koja je prilagođena tematici vjenčanja. Na vama je samo da odaberete pozu, nabacite smješak i budete dio odlične zabave.

A što nakon vjenčanja?

Sve fotografije sa vašeg vjenčanja su uploadane na takozvani ”cloud” te ćete imati pristup online galeriji. Ono što je posebno kod PhotoBox photo bootha je to da ćete sav sadržaj dobiti na personaliziranom USB sticku koji će stići na vašu adresu nakon vjenčanja.

U sve naše pakete je uključen transport photo bootha, montaža i demontaža, neograničen broj fotografiranja, personalizirani dizajn fotografija te podrška naših ljubaznih hostesa koje su uvijek spremne pomoći ukoliko negdje ”zapne”.

Naš je zadatak vama osigurati nezaboravnu zabavu i predivne uspomene jer svaka zabava zaslužuje sretne goste a na vama je da uživate u pogodnostima PhotoBox photo bootha. Stoga rezerviraj PhotoBox photo booth na tvojem vjenčanju već danas! https://photoboxhr.com/kontakt/

 Živjeli!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram