Rezerviraj odmah!

Photo booth trendovi u 2024. godini

Photo booth trendovi u 2024. godini

Photo booth uređaji i dalje su atrakcija na eventima, a njihova popularnost sve više raste zbog sve većeg broja raznih evenata. S obzirom na taj porast, mijenjaju se i trendovi koji čine zabavu na eventima još uzbudljivijom. Kako se približava 2024. godina i nova sezona evenata, mi vam donosimo šest trendova iz photo booth svijeta koji će biti must have za obilježavanje posebnih trenutaka i stvaranje nezaboravnih uspomena!

Green screen transformacija: Stvarajte svijet iz snova

Novi napredni green screen omogućava vam da stvorite čarobne pozadine prema vlastitom izboru. Sada možete pozirati na najnevjerojatnijim lokacijama svijeta, bilo da je to egzotična plaža, planinski vrh ili čak svemirski brod. Ova tehnologija otvara nevjerojatne mogućnosti za kreativnost i donosi vašim fotografijama potpuno novu dimenziju.

Image

Picture credit: Imagica.ca

Glam Booth: Glamurozni doživljaji eventa

Glam Booth je novost na tržištu, a njegov crno-bijeli filter donosi dozu moderne elegancije u vaše fotografije. Originalno su ga popularizirali poznati Kardashiani, a vrijeme je da i fotografije s vaših evenata učini glamuroznima. Osim što uklanja moguće nepravilnosti, ovaj filter pridodaje vašim fotografijama sofisticirani šarm. Baš poput omiljenih Instagram i Snapchat filtera, Glam Booth osigurava da izgledate besprijekorno na svakoj fotografiji.

Image 1

Picture credit: mirmir

360° video booth: Dinamični slow motion videozapisi

Nije novost, ali je veliki trend! Nakon velikog uspjeha na poslovnim eventima, 360° video booth postaje još traženiji. Ovaj inovativni uređaj stvara dinamične slow motion videozapise koji će oduševiti vaše goste. Ono što je još bolje, videozapisi mogu se odmah podijeliti na društvenim mrežama, donoseći trenutačnu zabavu i promociju vašeg događaja.

Image 2

GIF i Boomerang magija: Dijelite trenutke u realnom vremenu

Osim statičnih fotografija, photo booth uređaji imat će mogućnost kreiranja GIF-ova i Boomerang videa koji se mogu odmah podijeliti na društvenim mrežama. Ovaj trend omogućava gostima da snime zabavne trenutke i podijele ih sa svijetom u realnom vremenu. Ono što je sigurno je da će te stvoriti nevjerojatne, animirane i personalizirane uspomene za vaše goste i zabavni event za sve.

Elegantni Photo Bus: Fotografije u pokretu

Photo Bus donosi dozu elegancije na vaš event. Ovaj retro bus pruža jedinstvenu kulisu za vaše fotografije i istovremeno djeluje kao mobilni foto studio. Sa otkačenim rekvizitima okinite fotografiju, a ona će biti isprintana u nekoliko sekundi, a ako ju želite i u digitalnom obliku možete ju poslati mailom i stiže odmah. Gosti će sigurno uživati u ovom ekskluzivnom doživljaju.

www.photobuscroatia.com

Image 3

AI photo booth: Umjetnička beskonačnost

Novi AI photo booth omogućava vam da birate između beskonačnih kombinacija efekata i stilova koji odgovaraju temi vašeg događaja. Bilo da želite retro estetiku, stripovski šarm ili uljane slike, ovaj uređaj će ispuniti vaše želje. Rezultati su odmah vidljivi na visokokvalitetnom HD zaslonu, pružajući vam mogućnost da trenutno uživate u svojim jedinstvenim fotografijama. Fotografije možete isprintati za uspomenu ili ih poslati na mobitel i podijeliti sa pratiteljima na društvenim mrežama.

U 2024. godini, photo booth će postati srce svakog događaja, stvarajući nezaboravne uspomene i osiguravajući da vaš event ostane u sjećanju svih prisutnih. Uz nadolazeće trendove će sigurno podići svaki event na viši nivo. I zato ako još niste, razmislite o korištenju photo bootha na sljedećem eventu!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram