Rezerviraj odmah!

Što je 360° video booth, pitate se?

Što je 360° video booth, pitate se?

Tražite jedinstven i nezaboravan način da začinite svoj sljedeći događaj? Razmislite o 360° video boothu!

Što je 360° video booth, pitate se? Jednostavno rečeno, to je platforma opremljena kamerom koja snima osobu ili ljude u 360 stupnjeva. Rezultirajući video je dostupan odmah po završetku snimanja, pružajući gledateljima potpuno impresivno iskustvo i sigurno će izazvati buku među vašim gostima.

Jedna od sjajnih stvari kod 360° bootha je to što je potpuno prilagodljiv. Budući da se video zapisi snimaju u slow motionu, nude doista filmsko i nezaboravno iskustvo.

Ali to nije sve. Korisnici također mogu dodati glazbu u video zapise, dajući im savršeni zvučni zapis za njihove nezaboravne trenutke. Bilo da se radi o klasičnoj rock pjesmi ili suvremenom pop hitu, glazba dodaje dodatni sloj zabave i personalizacije iskustvu.

Pa zašto odabrati 360° video booth za svoj događaj? Evo samo nekoliko razloga:

  1. Interaktivan je i privlačan: 360° video booth odličan je način da potaknete ljude na interakciju i zabavu na vašem događaju. Gosti mogu naizmjenično ulaziti unutra, stvarajući živahnu i zabavnu atmosferu.
  2. 360° boothovi nisu samo inovativne i u trendu, već su i izvrstan dodatak svakom događaju. Gostima pružaju zabavan i interaktivan način da zabilježe svoja sjećanja i kreiraju trajne uspomene. Osim toga, video zapisi u 360° boothu izgledaju nevjerojatno profesionalno, dajući gostima video u holivudskom stilu koji mogu pokazati svojim prijateljima i obitelji.
  3. To je sjajan način da predstavite svoj događaj: Bilo da ste domaćin korporativnog događaja ili rođendanske zabave, 360° video booth je sjajan način za predstavljanje događaja i stvaranje buke na društvenim mrežama.
  4. Gosti mogu dijeliti svoje videozapise na online, poslati ih putem AirDropa, WhatsAppa, objaviti na Instagram, Facebook ili neku drugu društvenu mrežu, stvarajući uzbuđenje i interes za vaš događaj.

Na našem instagram profilu pogledajte kako izgleda event na kojem je 360° booth.

A ako ste zabrinuti oko logistike postavljanja 360° video bootha, nemojte biti! Ekipa iz PhotoBoxa će se pobrinuti za sve, od postavljanja do čišćenja. Sve što trebate učiniti je sjediti i uživati u zabavi.

Zaključno, 360° video booth je inovativan i uzbudljiv način da vaš sljedeći događaj bude istaknut. Sa svojim usporenim videozapisima vrhunske kvalitete i personaliziranom glazbom, zasigurno će biti hit među gostima svih dobi.

Pa zašto čekati?

Rezervirajte svoj 360° booth već danas i neka avanture počnu!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram