Rezerviraj odmah!

Tražiš ideje za proslavu 18., 30. ili 50. rođendana? Unajmi photo booth!

Tražiš ideje za proslavu 18., 30. ili 50. rođendana? Unajmi photo booth!

Rijetko koje ideje za proslave rođendana mogu biti jednako zabavne i za one koji tek slave ulazak u punoljetnost i za one koji su ušli u zlatne 50-e. Ali bez obzira koliko godina imate, photo booth uređaj je uvijek glavna atrakcija na proslavama.

Ako ste društvena osoba, vjerojatno se volite i fotografirati. No tko će plaćati fotografe, moliti druge da vas fotkaju ili samo lupati selfieje…ne čudi što je na raznim događanjima, od vjenčanja preko rođendana pa do poslovnih evenata, uvijek red ispred photo booth uređaja.

Photo booth uređaji su jednostavan, a odličan način zabave koji potiče ljude da se druže, pričaju i smiju zajedno! 

Ljudi su sentimentalna bića, a real-time osobna iskustva imaju emocionalni učinak na nas. Photo booth uređaji pretvaraju vesele trenutke u nezaboravne uspomene.

Opuštena atmosfera uz gomilu različitih propsa i rekvizita koji dodaju posebnu dozu duhovitosti i uvlače sudionike u određenu priču bit će zauvijek zabilježena u obliku fotografije. Godinama kasnije i dalje će izvući osmijeh onom tko pogleda fotografiju na kojoj se zabavlja s društvom.

Tražite li ideje kako proslaviti 18. rođendan – odaberite photo booth!

Tražite li ideje kako proslaviti 30. rođendan – odaberite photo booth!

Tražite li ideje kako proslaviti 50. rođendan – odaberite photo booth!

Nema razlike u tome koliko godinama imate jer svi imamo u sebi želju da sretni trenuci potraju. Sreća je kratkog daha, naučili smo to nedavno i u emisiji Roberta Knjaza, stoga smo stalno u potrazi za srećom. A onda najviše proizlazi iz odnosa s drugima.

Želite li neke trenutke proslaviti sretno i pamtiti ih dugo, pozovite prijatelje i dajte im se da se užive u razne uloge koje nude kabine za fotografiranje. Jedni brkovi na licu učine puno više smijeha i sreće dugoročno nego slastan kolač. Kolač traje samo dok ga ima. Fotografija produžuje vrijeme nekog trenutka kroz prisjećanje.

Zabava za sve goste

Proslave rođendana, baš kao i sva druga događanja, mogu zapasti u dosadu. Ne želite da gostima bude dosadno, a niste ni klaun koji će ih stalno animirati. Uostalom, želite da zabava teče prirodno, bez nekog plana i programa. 

Iz tog je razloga photo booth savršen. Stoji sa strane, dostupan je svima i cijelo vrijeme, a glupiranje pred kamerama je skriveno od drugih te se gosti mogu opustiti.

Svi se lakše opuštamo kad nas drugi ne gledaju, zato i fotografije iz kabina nerijetko budu najluđe!

Vrijeme leti kad se zabavljate, a vjerujte nam da će se u kabini za fotografiranje zabavljati.

Odlična alternativu plesanju

Nisu svi raspoloženi za ples pa se dio gostiju na proslavama može dosađivati ako im se kao zabava nudi samo ples. 

Gostima koji nisu vični plesanju ponudite zabavu u obliku fotografiranje u photo boothu. Tako i oni mogu sudjelovati u proslavi!

Fotografije kao čestitke gostiju

Jedna od ideja za proslavu rođendana može biti knjiga puna čestitki!

Neka vaši gosti naprave fotografiju u photo boothu te na njoj napišu posvetu tj. čestitku vama za rođendan. Kada dođete kući, imat ćete punu knjigu fotografija nasmijanih prijatelja i dobrih želja.

Odaberite temu proslave

Dobre ideje za proslave često idu jedna uz drugu pa tako osim najma photo bootha možete odrediti temu proslave kako bi se gosti još više zabavljali.

Tema može biti što god je vama zanimljivo, od plaže pa do karnevala, retro sedamdesetih ili nešto trendovski. Pustite mašti na volju i omogućite gostima da na jedan dan budu netko drugi.

Photo booth za proslave u unutrašnjem prostoru

Slavite li rođendan u nekom restoranu, kafiću ili drugom iznajmljenom prostoru, raspitajte se možete li donijeti photo booth.

Prilikom unajmljivanja kabine, spomenite nam prigodu za koju unajmljujete photo booth i mi ćemo vam pripremiti odgovarajuće rekvizite koji će unijeti dodatnu pozitivnu atmosferu. Dobrodošli ste i sami donijeti svoje rekvizite da dodatno personalizirate događaj.

Uz naš photo booth dobit ćete i online galeriju svoje proslave, a svi mogu i uploadati fotografije na društvene mreže!

Ovisno o paketu kojeg uzmete, možete odabrati i posebne pozadinske fotografije te unajmiti čak crvenih tepih i VIP stupiće, ali i dobiti poklon iznenađenja od PhotoBox tima!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram