Rezerviraj odmah!

Event marketing: Istaknite svoj brend uz photo booth!

Event marketing: Istaknite svoj brend uz photo booth!

Uz rastuću popularnost društvenih mreža i utjecaja influencera na prodaju, tvrtke sve više traže načine kako da iskoriste potencijal koje nudi digitalni marketing.

Kako napraviti da se svi uzvanici osjećaju ugodno?

Kako zabaviti sve prisutne pritom ne animirajući svakog osobno?

Na koji način biti drugačiji od drugih prilikom organiziranja eventa?

Kako osigurati da se za taj event pročuje?

Jedan od načina je iznajmljivanje photo booth uređaja.

Photo booth uređaji za fotografiranje već neko vrijeme koriste se za privatne proslave, a menadžeri zaduženi za event marketing otkrili su da su upravo photo booth uređaji izrazito učinkoviti kod službenih i korporativnih događaja.

Svima je jasno da fotografije stvaraju emocionalnu vezu između korisnika i brenda.

Kad je poslovanje u pitanju, radije kao kupci posežemo za brendovima s kojima smo osjetili upravo emotivnu povezanost.

Event marketing se mijenja

Eksplozija mobilnog svijeta promijenila je i način na kojima upravljamo događanjima u poslovne svrhe. Photo booth uređaji omogućuju ”marketingašima da spoje svoj brend s korisnicima u trenutku kad se oni zabavljaju, stvarajući tako pozitivnu konotaciju na sam brend.

Fotografije koje korisnici samoinicijativno rade prilikom slikanja kod photo bootha imaju više osmijeha i pršte energijom snažnije od fotografija službenih fotografa. Opušteniji smo kad nas nitko ne gleda te nam se kao korisnicima jako sviđa vesela i interaktivna atmosfera koju nudi photo booth.

Tvrtke mogu od fotografija uzvanika napraviti online galerije, mogu same photo booth uređaje opremiti u vizualnog identitetu brenda, komunicirati željene poruke, ali i dobiti kontakt podatke onih uzvanika koji bi željeli preuzeti fotografije na svom emailu, a pritom se slažu da ih brend može naknadno kontaktirati. 

Tako photo booth uređaji postaju dio iskustvenog marketinga s nenametljivom i zabavnom  lead-generation strategijom.

Osim toga, uzvanici će kući ponijeti suvenir – fotografije! A svi vole fotografije i dugo ih čuvamo.

User-generated sadržaj

Povećajte učinak event marketinga tako što ćete uzvanike pretvoriti u brend ambasadore.

Brendirane fotografije su moćan vizualni medij koji stvara smislenu vezu između brenda i ciljane skupine. „Boostajte“ vidljivost i prepoznatljivost brenda kroz sadržaj kojeg drugi mogu odmah podijeliti.

Za koje vrste poslovnih evenata je photo booth idealan?

  • Konferencije i sajmove
  • Predstavljanje proizvoda
  • Brend aktivacije
  • Javna događanja i festivale
  • Pop-up evente
  • Sportska događanja
  • Uslužna događanja
Gala i VIP događanja također mogu profitirati od photo booth uređaja jer vam možemo customizirati pozadinu za fotografiranje, ali i osigurati rekvizite koji odgovaraju profilu vaših gostiju.

Photo booth za promociju proizvoda

Od svih vrsta poslovnih evenata, posebno bismo izdvojili evente za promociju novih proizvoda i usluga.

Potpuno prilagođen photo booth uređaj s personaliziranom pozadinom, vašim logotipom, sloganom ili hashtagom zajedno s odgovarajućim rekvizitima, mogu zaista napraviti mnogo za informiranje javnosti o novom proizvodu na tržištu putem osobnih profila korisnika na društvenim mrežama. 

Organizirajte foto natječaj za uzvanike putem Instagrama te ih tako dodatno potaknite da dijele vizuale i budu kreativni. Ti uzvanici ne moraju biti samo oni koje ste službeno pozvali na svoj promotivni event nego i svi usputni prolaznici koji se zainteresiraju. Neka se svi prisutni zabavljaju.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram