Rezerviraj odmah!

AI Photo Booth: budućnost event industrije

U svijetu evenata, tehnologija je postala neizostavan dio u kreiranju nezaboravnih iskustava za sudionike. Jedna od inovacija u industriji evenata je AI Photo Booth kojem se predviđa brzi uspon i popularnost. Radi se o photo booth uređaju koji koristi umjetnu inteligenciju kako bi personalizirao i unaprijedio korisničko iskustvo. On može transformirati sudionike eventa u bilo što, od superheroja i filmskih zvijezda do poznatih sportaša. AI Photo Booth ne samo da pruža zabavu, već i mijenja način na koji sudionici doživljavaju i dijele uspomene s evenata.

Što je AI Photo Booth?

AI Photo Booth je moderna i inovativna verzija klasičnog photo bootha. Uz pomoć umjetne inteligencije nudi puno više mogućnosti slikanja, a koristi se tehnologijom prepoznavanja lica, prilagođavanja vizualnih efekata i personalizacije kako bi svaka fotografija ispala jedinstvena. Također, AI Photo Booth omogućuje generiranje fotografija na temelju opisa koje sami korisnici kreiraju, čime se dodatno povećava razina personalizacije i interaktivnosti.

Za razliku od klasičnog photo bootha koji koristi unaprijed postavljene šablone i jednostavne efekte, AI Photo Booth koristi napredne algoritme za stvaranje mnogo kreativnijih i interaktivnijih opcija. AI tehnologija omogućuje korisnicima da u nekoliko sekundi stvore prilagođene fotografije s efektima koji se mijenjaju u stvarnom vremenu.

Ovisno o vrsti i temi eventa, efekti se mogu prilagoditi u skladu s opisom i željama klijenta, omogućujući da svaka aktivacija bude jedinstvena i u potpunosti usklađena s vizijom brenda. Ova fleksibilnost čini AI Photo Booth savršenim alatom za stvaranje nezaboravnih iskustava i snažnog marketinškog učinka.

Ova fleksibilnost čini AI Photo Booth savršenim alatom za stvaranje nezaboravnih iskustava i snažnog marketinškog učinka.

Kreativno Brendiranje s AI Photo Boothom: Schweppes na Weekend Media Festivalu

Na 17. izdanju Weekend Media Festivala, za Schweppes smo kreirali AI Photo Booth aktivaciju kako bi omogućili nezaboravno iskustvo za posjetitelje te istaknuli brend na jedinstven način. Želja klijenta bila je uskladiti cijeli koncept s temom pop arta, zato smo kreirali interaktivnu i zabavnu platformu koja je savršeno odgovarala karakteru brenda.

Ovaj projekt je pokazao kako kreativna primjena AI Photo Bootha može istovremeno pružiti zabavu posjetiteljima i osigurati snažnu marketinšku prisutnost na eventu.

Schweppes je htio naglasiti umjetnički, ali i zabavni aspekt svog brenda, pružajući posjetiteljima priliku da se transformiraju u pop art likove. Kako bi se to postiglo, odabrali smo muške i ženske pop art likove te je na taj način svaki sudionik mogao postati pop art ikona koja uživa uz omiljeno piće. Korištenjem green screen tehnologije i AI prepoznavanja lica, sudionici su automatski smješteni u pop art stiliziranu pozadinu, a svaka fotografija bila je personalizirana na način da je osoba prikazana s pićem u ruci. Brendiranje je dodatno naglašeno logotipom u donjem dijelu okvira slike i korištenjem prepoznatljivih boja brenda, čime se osigurala prepoznatljivost Schweppes-a na svakoj slici.

AI Photo Booth omogućio je brzu obradu i dijeljenje fotografija na društvenim mrežama, što je značajno pojačalo vidljivost Schweppes-a i osnažilo njihov marketinški učinak na festivalu. Posjetitelji su s oduševljenjem dijelili svoje pop art fotografije, čime su promovirali brend i širili njegovu prepoznatljivost, dok je Schweppes postao nezaobilazni dio festivala.

Ovaj projekt je pokazao kako kreativna primjena AI Photo Bootha može istovremeno pružiti zabavu posjetiteljima i osigurati snažnu marketinšku prisutnost na eventu.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram